Om os2020-01-07T15:30:00+01:00

Lindab porte

Hvem | Hvad | Hvor

Hvem er vi egentlig?

EPD & Miljø

Vi er EPD certificerede

Cases

Hvad har andre gjort?
Se eksempler på
individuelle løsninger?
Få det hele med

Hvem | Hvad | Hvor

Hvem

I 1956 startede grundlæggeren af Lindab, Lage Lindh, en lille tyndpladeforretning i Lidhult, Sverige.
Vi vil til enhver tid være vores kunders foretrukne leverandør af ventilations- og byggekomponenter, og derfor arbejder vi altid ud fra fire nøgleord: Viden, Tillid, Sortiment og Tilgængelighed.
Det gør os til en kompetent og alsidig leverandør, der altid tager udgangspunkt i kundens virkelighed.

Hvad

Lindab forenkler byggeriet ved at udvikle og fremstille kvalitetsprodukter og -løsninger.
Vi udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.
Ventilation | Byggekomponenter | Byggesystemer
Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service.

Hvor

Lindab åbnede i Danmark i 1973 og leverer til hele Danmark og vi er repræsenteret i 7 byer landet over.
Lindab er i dag en international koncern og samtlige 5100 ansatte i 32 lande tror på orden og klarhed i alle forhold.
Vi er jordnære, og vi arbejder altid for vores kunders succes.

Good Thinking

Hos Lindab er Good Thinking en filosofi, der styrer os i alt vi gør. Vi arbejder hver dag på at skabe et sundt indeklima og forenkle opførelsen af bæredygtige bygninger. Vi stræber efter at designe brugervenlige, innovative produkter og løsninger og sikre en effektiv logistik og tilgængelighed. Vi forsøger hele tiden at optimere vores virksomhed så vi kan reducere vores aftryk på miljøet og klimaet. Det gør vi ved at udvikle nye metoder til produktion af vores produkter og løsninger med brug af et minimum af energi og naturlige ressourcer og derved mindske de negative konsekvenser for miljøet.

Vi anvender stål i vores produktion og stål er et af få materialer, der kan genanvendes et uendeligt antal gange, uden at dets egenskaber går tabt. Det medfører et lavere CO²-udslip i naturen og et mindre energispild.

Markedets mest miljøvenlige port
En unik portløsning der tåler sammenligning! Vi lader gerne vores porte blive målt, testet og sammenlignet. Kernen i porte fra Lindab er nemlig helt unik og netop portens kerne er enkeltstående i sine egenskaber – hele vejen rundt. Det har vi bevis på. Lindab har udarbejdet en EPD, Environmental Product Declaration, der giver bygherre og entreprenør tryghed i bæredygtige byggerier som fx DGNB, BREEAM m.fl. og sikrer minimal miljøbelastning fra vugge til grav.

EPD – fra vugge til grav

Ansvarlighed

Kompetence, engagement og iværksætterånd har siden starten karakteriseret Lindabs medarbejdere. Dette menneskelige aktiv har været nøglen til at give vores kunder den bedst tænkelige service og support. Det er også derfor, vi fortsætter med at investere i vores medarbejdere og deres sundhed og et sikkert arbejdsmiljø.
Vores ansvar for miljøet og den kulturarv, vi efterlader til de næste generationer, har påvirket vores aktiviteter igennem mange år. Dette ansvar manifesterer sig ikke kun i vores kort- og langsigtede aktiviteter og mål, der sigter på at reducere de miljømæssige påvirkninger af vores processer. Lige så vigtige er de produktløsninger, vi tilbyder, og som i væsentlig grad vil bidrage til, at bygningerne bliver mere energieffektive og miljøvenlige.
Gode relationer til samfundet og medborgerne er vigtige for Lindab. Vores tilstedeværelse i 32 lande på mere end 125 lokationer har gjort vores samarbejde med og støtte til lokalsamfundet og dets organisationer til en naturlig aktivitet for Lindab, selv om vores engagement varierer fra land til land.

At optræde som en pålidelig og etisk forretningspartner og opfylde vores kunders, leverandørers og andre partneres forventninger, har altid været nøglen til Lindabs succes. I denne kontekst spiller vores Etiske Kodeks og Lindabs kerneværdier en afgørende rolle med hensyn til at fastlægge og definere vores adfærd og aktiviteter.
LindabLife har dog en anden lige så vigtig facet, nemlig vores evne til at tilbyde vores kunder stærke produkt- og systemfordele. Indbygget bæredygtighed, forbedret ergonomi og rentable besparelser for forenklet byggeri er af stor betydning.

Cases

Her kan du se eksempler på Lindab porte.

Montageløsninger

Er der ikke den fornødne sideplads og indbygningshøjde til porten, så finder vi altid en løsning.

Her blev porten monteret med stålrør og matchende inddækninger i siden samt overfelt. Bemærk den hvide inderside, som trækker det naturlige lys ind i garagen.

Brede porte

Til brede porte forstærkes panelet med vindafstivere indvendigt og kraftigere fjedre bagerst.

 
 
 
 

Flot afslutning

En rigtig flot afslutning på en Lindab port med stålprofiler i siderne og på toppen.

Profilerne er udført i samme farve og overflade, hvilket giver et fuldendt helhedsindtryk og et smukt og roligt indtryk.